Bereid jouw reis goed voor

Wat is er nodig voor een perfecte reis naar Zuidoost-Azië

Passport icon
contents/AsiaTracks_pho_6076b8840593d.jpg
Denk met ons mee

Graag overleggen we met je bij het samenstellen van jouw reis op maat. Laat ons weten welke landen je wilt bezoeken, welke activiteiten je graag doet, welk type accommodatie je voorkeur heeft, wat voor een reiservaring je al hebt, etc. Naast achtergrondinformatie, putten wij ook uit onze persoonlijke reiservaring van tientallen jaren in Zuidoost-Azië. Het eindresultaat moet een reis zijn die perfect bij jou past.

infomockups/2.jpg
Duurzaam op reis

Het verduurzamen van onze reizen is een continu proces. Naast onze eigen organisatie, kijken we vooral naar stappen die we kunnen zetten in ons reisaanbod. De focus ligt daarbij op ondersteunen van lokale economieën en lokale cultuur, beschermen van lokale natuur, vermijden van overtoerisme, verminderen van plastic afval, en verminderen en compenseren van CO2-uitstoot. Hoe we dit aanpakken kun je lezen op deze pagina van ons moederbedrijf Indotracks: https://www.indotracks.nl/nl/content/i/50/submenu_contact

infomockups/3.jpg
De internationale vlucht

De meeste reizigers boeken tegewoordig zelf hun internationale vluchten. Dat gaat steeds makkelijker en is bovendien een stuk goedkoper. Boek direct op de website van een vliegmaatschappij, zodat je gegarandeerd bent van de beste service. En betaal met creditcard, zodat je betaalgaranties geniet. Kies waar mogelijk voor non-stopvluchten: deze hebben de minste CO2-uitstoot. Wij adviseren graag over vliegmogelijkheden. Kom je er echt niet uit, dan kunnen wij een voorstel doen voor een vlucht die wij voor je boeken.

contents/AsiaTracks_LAO - Luang Prabang - Wat Xieng Thong 2_6076b895051c8.jpg
Veilig op reis met Asiatracks

Reizen door Zuidoost-Azië verschilt fundamenteel van Europa, waardoor risico's en uitdagingen soms lastig zijn in te schatten. Een goed, lokaal netwerk om tijdens jouw reis op terug te vallen is daarom van groot belang. Asiatracks werkt samen met lokale agentschappen, die niet alleen onze reizen uitvoeren, maar ook 24 uur per dag, 7 dagen per week voor jou bereikbaar zijn. Vòòr vertrek uit Nederland ontvang je al een whatsappnummer, zodat je alvast contact kan leggen. Onze lokale partners werken met ervaren chauffeurs en gidsen en zien toe op een goede kwaliteit van vervoersmiddelen en andere zaken tijdens de reis.

contents/AsiaTracks_LAO - Food - Luang - edit_6076b8a8753dc.jpg
Asiatracks is lid van deze organisaties:

Asiatracks is onderdeel van moederbedrijf Indotracks. Boek je een reis bij Asiatracks, dan ontvang je een factuur op naam van Indotracks en valt de reis onder de reisvoorwaarden van Indotracks. Indotracks is lid van garantiefonds GGTO: betaalde gelden van een pakketreis zijn gegarandeerd bij eventueel financieel onvermogen. Indotracks is ook lid van het Calamiteitenfonds: in geval van calamiteiten worden kosten door het fonds gedekt. Indotracks is ook actief lid van branchevereniging VvKR. De vereniging heeft een bemiddelingsprotocol bij conflicten tussen reiziger en reisorganisatie.

contents/AsiaTracks_battambang_6076b8b55ef73.jpg
Landen informatie

Van alle landen in Zuidoost-Azië hebben we een landeninfo samengesteld, waarin je alle praktische informatie van dit land kan terugvinden. Denk aan klimaat, visum-regels, vaccinaties, geldzaken, feestdagen, fooien, etc. Lees deze informatie goed door: veel van deze zaken vallen onder de verantwoordlijkheid van de reiziger. Uiteraard staan wij je met raad en daad bij en zullen we je op eventuele belangrijke zaken attenderen.

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Reizen in Zuidoost-Azië
Zuid-Vietnam: hoogtepunten rondreis
6 dagen - 5 nachten
395 €
Laos: rondreis door het noorden
13 dagen - 12 nachten
1.903 €
Van Singapore naar Maleisië
9 dagen - 8 nachten
500 €